Bliv en del af holdet!

Du kan være med, f.eks. ved at bidrage med en eller flere af disse opgaver:

  • Køre med en streamer på din bil
  • Udpege et godt sted til placering af et af mine bannere og lave aftale med ejeren herom
  • Husstandsomdeling af flyers 
  • Ophængning af plakater, antallet er underordnet -alt hjælp er velkommen
  • Deltage i gadeaktioner, gode forslag til steder modtages også gerne
Alt efter hvilket omfang du har lyst og tid til at hjælpe os, så er der forskellige ting du kan lave. Du er altid velkommen til at sende en mail til [email protected], så vil enten jeg selv eller en af mine kampagnefolk svare dig, så kan vi sammen finde ud af, hvordan du bedst hjælper lige nu og her, og eventuelt hvordan dine kræfter og kompetencer kan blive brugt i fremtiden i jagten for et borgerligt Danmark!

Støt min valgkamp økonomisk

Vi har brug for din hjælp til at skabe et bedre Danmark, hvor den enkelte har mere frihed og ansvar. Vi håber derfor, at du vil støtte vores og min kamp for dette.

"Donér" en valgplakat! Det koster at komme op at hænge, men gør en kæmpe forskel. Har du lyst til at hjælpe mig til at blive valgt, kan du støtte min partiforening med en valgplakat. Den koster 20 kr. pr. stk, som kan sendes via nedenstående. 

Alle beløb, store såvel som små er meget velkomne.

MobilePay nr.  260566 - Konto ejes af Venstre Hjørringkredsen

Bankoverførsel til 9070: Reg. nr. 9815 Konto nr. 1621161721  (Venstre Hjørring CVR: 38887025)Markbanner er fremstillet af genanvendeligt polyester med påsyede metalringe til fastgørelse. Størrelsen er Højde 1,20 m X Længde 2,20 m.

Jeg har også lavet nogle flotte lidt større selvklæbende bil-streamers, fremstillet af vinyl. Streamerne egner sig til fastgørelse fx på bilens fordøre. Streamerne har en størrelse på Højde 34 cm X Længde 50 cm. Streamerne har samme udseende som mit markbanner ovenfor.