Mariagerfjord kreds

Mariagerfjord ligger i det smukke Nordjylland og er beliggende omkring den skønne fjord. Kredsen er beliggende i den sydøstlige del af Himmerland under Region Nordjylland, så du kan stemme på mig i hele Nordjylland. Der er omkring 42.055 indbyggere og de største byer er Hobro, Hadsund og Mariager. 
Støtte fra de folkevalgte i kredsen


MOGENS JESPERSEN

Borgmester Mariagerfjord Kommune
Mobil: +45 27201258

Venstre i Nordjylland/Mariagerfjord er godt rustet ved denne valgkamp til Folketinget.
Vi er så heldige at have fået opstillet Anne Honoré Østergaard som vores ”lokale” kandidat, og med Anne har vi en solid, hårdtarbejdende og særdeles kompetent kvinde klar til arbejdet i Folketinget.
Jeg håber I vil støtte hende som jeg gør, og derved sikre Nordjylland en stærk stemme for fremtiden.
Jeg kan kun give Anne mine varmeste anbefalinger.

LONE SONDRUP

1. Næstformand Regionsrådet, Region Nordjylland

Mail: [email protected]

Anne Honoré får min fulde opbakning, og jeg håber, I vil sætte jeres kryds ved Anne til Folketingsvalget.

Vi har brug for fremsynethed, en med gå på mod, en der kan samarbejde og som står fast ved de liberale holdninger. 

Derfor har Nordjylland brug for Anne Honoré i Folketinget.

PETER KROGH OLSEN

Erhvervsleder og Byrådsmedlem  i Mariagerfjord Kommune 
Mobil: +45 40106632

Jeg kan varmt anbefale at stemme på Anne til folketingsvalget, da hun er en energisk, seriøs og frisk ung politiker, som altid er klar til at kæmpe for Mariagerfjords interesser.

Anne har bl.a. vist stor interesse for at få ændret udligningsreformen, der som bekendt har ramt og rammer vores kommune hårdt.

Også Annes store engagement i de små som store private erhvervsdrivende, som jo er nerven i vores lokal samfund, gør valget af Anne nemt.

Jeg er stolt af at Anne har valgt at stille op for Mariagerfjord, og håber, at I, lige som jeg, vil betro hende jeres stemme. Jeg er sikker på, at en stemme på Anne, vil gavne alle borgere i Danmark om man er Rød, Blå, Gul eller Grøn.

JESS V. LAURSEN

Regionsmedlem i Region Nordjylland 

Mail: [email protected]

Mobil: +45 40325377

- Anne har god politisk erfaring fra Aalborg byråd og er valgt til 2. periode i byrådet - og byrådsarbejdet har en god lige linie til Folketingsarbejdet. 

Anne er ydermere en kvinde med sin gode mening og holdninger om fremtidens Nordjylland. 

Jeg kan kun give Anne mine bedste anbefalinger, tanker og “skudsmål” - held og lykke skal der også til :-)- du kan roligt stemme på Anne Honore Østergaard, som er opstillet i Mariagerfjord kommune og hele Nordjylland - lige fra Skagen til Hobro og fra Agger til Hals i øst.